Üzleti tippek

A volt MVM-vezér az Invitelnél folytatja

Sipos Anikó
Sipos Anikó

gazdasági újságíró. 2013. 03. 14. 10:40

Az Invitel március 18-ától Mártha Imrét nevezte ki operatív főigazgatói, illetve a megújult nagykereskedelmi és vállalati üzletágvezetői pozíciójába.

Korábban a témában:

Mártha Imre a felső vezetői csapat tagjaként a vállalat igazgatótanácsába is beválasztásra kerül.

„Imre komoly karriert tudhat maga mögött az üzleti életben. Az iparágon kívülről, friss szemlélettel érkezik hozzánk, miközben mélységében ismeri a hazai üzleti életet és annak üzleti igényeit. Kiváló, tapasztalt vezető, és biztos vagyok benne, hogy sok energiát fektet majd azoknak a kihívásoknak a megoldásába, amelyek az Invitel mint – a vállalkozásokat korszerű kommunikációs és informatikai megoldásokkal ellátó – elsőrangú szolgáltató útjába kerülnek” – mondta David McGowan, a vállalat vezérigazgatója.

„Nagy kihívásnak tekintem, hogy az energiaiparban szerzett tapasztalatokat hasznosíthatom a távközlési és kapcsolódó technológiai piacokon. Várakozásaim szerint a hazai telekommunikációs szegmensben a verseny és a szolgáltatások sokrétűsége tovább fokozható, ami az ügyfelek számára kézzelfogható és komoly előnyöket jelent majd. Kiemelt célom a cégek számára legkedvezőbb és minél inkább személyre szabott, világszínvonalú kommunikációs és infokommunikációs megoldások szélesebb körben történő elterjesztése. A mai gazdasági helyzetben, egy adott társaság számára méretétől függetlenül elengedhetetlen a legújabb, leggazdaságosabb megoldások igénybevétele. Ehhez ma kétségkívül az Invitel a legalkalmasabb partner” – mondta Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Mártha Imre négy egymást követő kormány alatt dolgozott a Magyar Villamos Művek Zrt.-nél, a kereskedelmi igazgatói, majd vezérigazgató-helyettesi pozícióból lépve tovább a vezérigazgatói posztra. Az MVM-nél széleskörű távközlési tapasztalatokat szerzett a vállalat kiterjedt távközlési érdeklődésének köszönhetően. Az utóbbi két évben az ELMIB Zrt., egy magánkézben lévő magyar energiaszolgáltató vezérigazgatói posztját töltötte be.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.