Üzleti tippek

Szóljon bele, hogy ki legyen a jövő fejlesztője!

Az Invitel üzleti innovációs pályázatán keresik a közönség kedvencét. A szavazók a fiatal fejlesztők munkái közül választhatnak.

Az Invitel negyedik alkalommal hirdette meg üzleti innovációs pályázatait, az InnoMax Díjat és az InnoApps fejlesztői különdíjat. Az InnoApps pályázatra középiskolások, főiskolások és egyetemisták nevezhettek újszerű, ötletes okostelefonos alkalmazásokkal (applikációkkal). Ilyenek lehetnek például az Android vagy iOS (iPhone) operációs rendszerre vagy a Facebookra fejlesztett miniprogramok, játékok is. A diákok a Szórakozz! (szórakozással összefüggő alkalmazások) és a Ne szórakozz! (tanulással, munkával összefüggő üzleti fejlesztések) kategóriákban indulhattak.

Így szavazhat

Az InnoApps pályázat „Szórakozz!” kategóriájának győzteséről az Invitel Facebook oldalán a közönség dönt. Március 26-án 12 óráig lehet szavazni ezen az oldalon.

Mindkét kategória győztese egy Tablet PC-t és egy 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt vihet haza, miközben a pályázaton keresztül az egész ország megismerheti a fejlesztését.

„Az Invitel azért hozta létre az InnoApps Díjat, mert fontosnak tartja, hogy a legtehetségesebb fiatal fejlesztők teret kapjanak tehetségük megmutatásához, és persze forrást, támogatást is a további ötleteik megvalósításához. Ők a jövő döntéshozói, akik innovatív, kreatív szemléletükkel sikeres vállalatvezetőkké, szakemberekké válhatnak” – mondta Gerlei Gyöngyvér, az Invitel vállalati értékesítési igazgatója, a zsűri elnöke.

Kik lesznek még a zsűriben?

Krisán László, a Széchenyi Kártya-programot működtető Kavosz Zrt. vezérigazgatója már negyedik éve vesz részt az értékelésben. Másodszor tagja a zsűrinek Papp Péter informatikai biztonsági szakértő, a Kancellár.hu elnöke és Peredy Zoltán, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Elsőként lesz zsűritag Pusztay András, az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója és Halácsy Péter, a Prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik