Üzleti tippek

A Forma 1-es pályán kívül is lesz száguldás

Az Invitel tovább gyorsította a Forma 1-es pilótákat, a csapatokat és az újságírókat kiszolgáló internetes kapcsolatot.

A távközlési vállalat 2001 óta hivatalos kommunikációs partnere a Hungaroring Sport Zrt.-nek. A tavalyi, öt évre szóló szerződés meghosszabbításával 2016-ig biztosan megmarad ez az együttműködés – olvasható a cég FN24-hez eljuttatott sajtóközleményében.

Az Invitel a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően idén tovább javított a technológia színvonalán, így az ADSL-kapcsolatot részben kiváltották a lényegesen gyorsabb VDSL-megoldással, a kiterjedt optikai hálózatuk és  a modern eszközparkjuk pedig a legnagyobb sávszélességű feladatokkal is könnyedén elbír.  A feltöltési sebesség az új VDSL segítségével megduplázódott (40Mbit/sec), a letöltési sebesség pedig megötszöröződött (10Mbit/sec). Emellett a cég tovább növelte a WiFi-hálózatok sávszélességét is. A verseny tele- és infokommunikációs hátterének biztosításán idén több mint 30 vállalati szakember dolgozik majd 24 órás ügyeletben.

„12 év a mai rohanó és folyamatosan változó üzleti világban rendkívül hosszú időnek számít. Az a tény, hogy ilyen régóta bízik bennünk a Hungaroring Sport Zrt., hatalmas elismerés számunkra. A „Száguldó Cirkusz” ebben a  három napban Budapestre irányítja a világ figyelmét és nem lehet hibázni, ezt mi is tudjuk” – mondta Zsembery György, az Invitel vezérigazgató-helyettese.

IT nemcsak Forma 1-es pilótáknak
A kiscégeknek is lehet profi informatikai rendszere, és még beruházás sem kell hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik