Üzleti tippek

Csapjon fel az olimpiai műsorok szerkesztőjének! (x)

Az Invitel szolgáltatásával az időbeosztásához igazíthatja a közvetítéseket, és ráadásként a 3D-nek hála olyan, mintha a helyszínen követné az eseményeket.

Az Invitelnél a nézők kezükbe vehetik a műsorszerkesztést a nyár legnagyobb sporteseményénél is. A társaság célja, hogy a lehető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek, amelyhez hozzátartozik például az is, hogy a nézők saját időbeosztásuk szerint izgulhassák végig a londoni sporteseményeket, a magyar csapat sikereit, vagy éppen újranézhessék a legszebb pillanatokat.

Az Invitel előfizetők tehát az olimpia egyetlen izgalmas pillanatáról sem maradnak le. A szolgáltató ugyanis ezekre a közvetítésekre is elérhetővé tette a felvétel, a megállítás és a visszatekerés funkciókat. A sportműsorok többségénél korábban erre nem volt lehetőség az IPTV és a digitális kábeltelevízió szolgáltatásoknál. Júliustól az Invitel az InviTV előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek az m1, m2, valamint ahol fogható, az m1 HD-csatornákon is biztosítja mindezt az olimpiai műsorok esetében is.

További pozitívum, hogy az ötkarikás játékok közvetítésénél szintén az m1, m2 és m1 HD-csatornákon a Tegnap TV-je funkciót is használhatják az IPTV-előfizetők. Így visszanézhetik a műsorok többségét akkor is, ha nem állították be előzetesen a felvételt. A Tegnap TV-je szolgáltatás több mint 40 csatornán érhető el az Invitel IPTV szolgáltatásában. Ezeken felül a társaság IPTV és digitális kábeltévé portfóliójában 18 új HD-csatorna található, ami a legnagyobb HD-kínálatot jelenti a magyar piacon.

Az előfizetők számára hozzáférhető továbbá – az internet segítségével az országon belül bárhonnan nézhető – HBO GO szolgáltatás is.

Az m3D műsor sugárzása is elkezdődött. Júliustól augusztus közepéig a vállalat egyes hálózataiban ingyenesen elérhető a 3D-s csatorna, amelyen az olimpia izgalmas eseményeit térhatásban is követhetik a nézők. Az Invitel a jövőben is folytatja az előremutató fejlesztéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik