Üzleti tippek

A Hal a tortán lefőzte a Barátok köztet

Nagy bravúrt hajtott végre a Hal a tortán c. műsor. A TV2 örül.

A TV2 vendégjáró valóságshow-ja csütörtökön fennállásának legjobb nézettségi adatait produkálta, mitöbb rekordot döntött. A műsorra a teljes lakosság 36,2 százaléka volt kíváncsi, szemben a Barátok közt 35,1 százalékos share adataival, ráadásul a kereskedelmi szempontból legfontosabb korcsoportban (18-49) 37 százalékos share adatokat produkált a másik csatorna 35,6-os adatával szemben – áll a TV2 közleményében.

A Hal a tortán a tizenhetedik héten került át a kora esti műsorsávba, ezt a döntést a TV2 a műsor nézettségi adatai, a műsor internetes oldalának kiemelt látogatottsága és a nézői kérések miatt hozta meg, így a Hal a tortán április 21. óta főműsoridőben szórakoztatja a tévénézőket. A műsor azóta egyre jobb nézettségi adatokat produkál, hetek óta csupán egy-két százalék választja el a másik nagy kereskedelmi csatornán azonos időben futó sorozat adataitól.

„A műsor bizonyított, nemcsak megtartotta közönségét, de folyamatosan újabb nézőket hozott el a konkurens csatornától. A Hal a tortán nézettségi eredményeivel nagyon elégedettek vagyunk és további terveink vannak a műsorral.” – mondta Magyar Rita, a TV2 PR-csoportvezetője.

A későbbi műsorok között pedig a szépségverseny tarolt, az RTL Klub műsora abszolút első lett a nézettségi versenyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik