Üzleti tippek

Freire Szilvia lett A Királynő

A Miss World és a Miss Universe szépségversenyek összevont, magyarországi döntőjén a 24 éves Freire Szilvia bizonyult a zsűri döntése alapján a legszebbnek.

A nemzetközi szabályoknak megfelelően a 12 tagú zsűri pontozással választotta ki a nyertest, aki megkapta A Királynő címet, és Miss World Hungaryként az idén Kijevben képviselheti Magyarországot a világdöntőn. Freire Szilvia édesapja portugál származású, ő maga Mozambikban született. Ott ismerkedett meg Szilvia anyukájával, aki AIDS-kutatóként dolgozott a távoli országban. Szilvia 9 éves koráig élt Mozambikban. Szabadidejében fest, örök múzsája Afrika.

Az első udvarhölgy, a 24 éves Dammak Jázmin megkapta a Miss Universe Hungary címet, és részt vehet a vietnami világversenyen. Dammak Jámzin félig tunéziai származású, modellkedik, és már vett részt szépségversenyen. Szerepelt az Underworld című filmben, erre a legbüszkébb.

Freire Szilvia (középen) és udvarhölgyei - KÉPGALÉRIA

Freire Szilvia (középen) és udvarhölgyei – KÉPGALÉRIA

A második udvarhölgy a 21 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztina lett, egyúttal a Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa, aki Magyarországot egy manilai szépségversenyen képviselheti. Krisztina már több szépségversenyen és tévéműsorokban szerepelt sikeresen.

A közönségdíjat a 23 éves Gégény Nikoletta kapta, aki egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisközség, Paszab általános iskolájában történelemtanárnő.

A zsűri tagjai között volt a tavalyi szépségkirálynő, Bodri Krisztina, Medveczky Ilona táncművész, Csupó Gábor filmrendező, Sütő Enikő egykori modell, Détár Enikő színművésznő, Kálomista Gábor filmproducer és Klinszky Gábor fotóművész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik