Üzleti tippek

Újítók figyelmébe: innovációs verseny

Befejezetlen projektek is nevezhetők a ValDeal innovációs versenyébe, a nyerteseket segítik a piacra lépésben.

A ValDeal újabb projektversenyt hirdet magyar szellemi alkotások piaci hasznosításának, illetőleg már működő innovatív kis- és középvállalkozások piacbővítésének elősegítésére.


A projektversenyben Magyarország területén élő illetve működő projektgazdák, egyetemek és kutatóintézetek, kis- és közepes méretű vállalkozások, egyéni kutatók és egyéni feltalálók saját tulajdonú szellemi alkotásaikkal, vállalkozásaikkal vehetnek részt, a projektek készültségi fokától függetlenül.

A nevezés feltétele a www.valdeal.com honlapon található jelentkezési lap angol nyelven történő, hiánytalan kitöltése és az intstrukcióknak megfelelő beküldése. Egy pályázó több jelentkezést is benyújthat.

A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy amíg projektjük versenyben van, a nevezés tárgyát képező szellemi alkotásaikat más személynek vagy szervezetnek hasznosításra nem ajánlják fel, illetve a még megvalósításra váró szellemi alkotás alapját képező megoldás lényegét, a benne rejlő találmányi gondolatot semmilyen formában nem hozzák nyilvánosságra.

A jelentkezési periódus 2007. november 21-étől 2008. január 20. éjfélig tart. Az eredményeket 2008 júniusában hirdetik ki. A nyerteseknek a ValDeal az optimális hasznosítási megoldásokhoz szükséges innováció-menedzsment szolgáltatásokat ajánl, mint például befektető közvetítés, nemzetközi piacra lépés előmozdítása, illetve részvételi lehetőség a ValDeal inkubációs programjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik