Üzleti tippek

Különleges őrzők

Dinamikusan bővülnek a Jánosik és Társai Kft. őrzés-védelmi megbízásai – jelentette be Jánosik Lajos cégtulajdonos.

A ma már 2 milliárdos vállalkozás fő tevékenységei: takarítás, építőipari, ingatlan üzemeltetési, külterület gondozási és őrzésvédelmi munkák. Az elmúlt hónapokban különösen az utóbbi szolgáltatás iránt fokozódott az érdeklődés.

A Jánosik Kft.-nél külön program alapján képezik ki az ezen a területen dolgozókat. Elsősorban különleges, alapos felkészültségüknek tudják be, hogy az egyébként túlkínálati piacon is sikeresek tudnak maradni. Ezt bizonyította a Borsod Volán miskolci autóbusz pályaudvarán a napokban lezajlott, akciófilmbe illő jelenet. A Volán pályaudvar őrzési-védelmi feladatait ellátó két biztonsági őr – akik a Jánosik és Társai Force Kft. munkatársai voltak – észrevettek egy tolvajt, utána eredtek, elfogták, majd átadták a kiérkező járőrnek a férfit.

A cég dolgozóinak felkészültségét jellemzi az is, hogy a Nyíregyházi Rendőr-főkapitányságot a Jánosik és Társai Force Kft. őrzi, és ők látják el a portaszolgálatot. Egyre gyakoribb, hogy a rendőrség kiadja vállalkozásba az őrzést, hiszen a szakcégek ezt a feladatot hatékonyabban, alacsonyabb költséggel tudják ellátni. A rend őrei pedig a valódi rendőri munkájukat végezhetik – mondotta Jánosik Lajos.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik