Üzleti tippek

Friderikusz február 20-tól az ATV-n

Az MTV korábbi legnézettebb műsora, a Névshowr, és a legnépszerűbb közéleti műsor vezetője, Friderikusz Sándor is az ATV-n folytatja. Az MTV-ben fennakadást okoz Simon távozása is.

A Névshowr pótlására indított Krém feleakkora nézettséget produkál, és Friderikusz távozása után szintén zuhant A szólás szabadságának a nézettsége is az MTV-n. Friderikusz Sándor naponta, esténként jelentkező műsora az ATV-n február 20-ától indul. A műsorvezető a Népszabadságnak elmondta: leginkább a provinciális szemléletű hazai televíziós gyakorlaton igyekeznek túllépni. „Nem fog különösebben érdekelni bennünket, ha Orbán Viktor az egyik nap bal kézzel vakarja meg jobb orrnyergét, s erre azonnal reflektál az MSZP-szóvivő” – közölte Friderikusz. Riportfilmekből és stúdióinterjúkból fog állni a műsor.

Egy-egy témát 2-6 perces, a témát értelmező, a kronológiát is ismertető riportfilm fog felvezetni, majd a stúdióban Friderikusz Sándor a téma érintettjeivel élőben folytatja. A műsorban az aktualitások mellett felbukkan – Az én mozimhoz hasonlóan – egy-egy személyes élethelyzet, sors ábrázolása is.

Fennakadást okoz a Magyar Televízióban, hogy szerdán, a kampány kellős közepén váratlanul távozott Simon András, a műsorokért felelős alelnök, a köztévé választási irodájának vezetője. Az MTV tegnapi közleménye szerint ezt a feladatot tegnaptól Baló György vette át, aki ezen a héten Egyiptomban tartózkodik. Arról továbbra is hírzárlat van, hogy Simonnak miért kellett ilyen hirtelen távoznia.

A Népszabadság tudomása szerint közte és Rudi Zoltán elnök között személyes konfliktusok voltak. Szintén nem harmonikus az elnök és a gazdasági ügyeket vivő Takács Imre viszonya. Rudi Zoltán elnök tegnap az MTI-nek nyilatkozva tagadta értesülésünket, miszerint Takács a közelmúltban beadta a felmondását. Takács várható távozásáról írt ugyanakkor a Népszava és a Magyar Nemzet is, ő pedig a sajtó számára elérhetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik