Élet-Stílus

Véletlenül meglőtte saját magát és feleségét a templomban a fegyverével menőző idős férfi

Éppen a templomi lövöldözésekről beszélgetettek az amerikai templomban, amikor elsült az önvédelmi fegyver.

Egy idős férfi véletlenül meglőtte saját magát és feleségét egy Tennessee állambeli templomban, amikor elővette fegyverét egy templomi lövöldözésekről szóló beszélgetés közben – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint a First United Methodist Church idős tagja egy hálaadási ebéd után kezdtek el a Texasban történt templomi lövöldözésről beszélgetni, amikor egyikük megkérdezte, szokott-e valaki pisztollyal jönni a templomba.

Egy 80-as éveiben járó férfi ekkor jelezte, hogy nála van egy fegyver, és elővette .380-as kaliberű Rugerjét, közölve, hogy „mindenhova magammal viszem a maroklőfegyverem”.  Tellico Plains város rendőrkapitánya, Russ Parks elmondása szerint a férfi kivette a fegyverből a tárat, kiürítette a csövet, majd körbeadta a fegyvert.

Amikor a pisztoly visszakerült hozzá, akkor visszahelyezte a tárat, majd elrakta. Azonban ekkor valaki odament hozzá, és kérte, hagy nézhesse meg. Amikor újra elővette a fegyvert, megmutatta, hol lehet látni, hogy nincsen megöltve, majd meghúzta a ravaszt.

„Látszólag elfelejtette, hogy csőre töltötte a fegyvert” – mondta el Parks. A lövedék eltalálta a férfi kézfejét, majd felesége hasát, és átment a nőn. A házaspárt kórházba szállították. Sérüléseik a rendőrség közlése szerint nem voltak életveszélyesek. Nevüket nem hozták nyilvánosságra.

Parks közlése szerint nem készülnek vádemelésre az esettel kapcsolatban.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik