Nagyvilág

Betörőnek hitte és lelőtte barátját, aki meg akarta lepni

Az amerikai nő egy lövéssel végzett az ötvenéves férfival, akivel az eset idején telefonon beszélgetett.

Betörőnek hitte, és agyonlőtte barátját egy 51 éves nő a New Jersey államban található Hamilton Townshipban található otthonában – jelentette a helyi sajtó. Az ötvenéves áldozatot az emeletre vezető lépcső alján feküdve találták meg a kiérkező rendőrök, helyi idő szerint csütörtök este 11 óra után. A mellkasán meglőtt férfit a helyszínen halottá nyilvánították.

A helyi hatóságok még nyomoznak az ügyben, de a rendőrség és az ügyészség is egy félreértésből történt tragikus balesetként kezelik az esetet, és a nő ellen még nem emeltek vádat. „Minden, amit a nyomozóknak mondott, bizonyítást nyert” – mondta el az nj.com-nak Casey DeBlasio ügyészségi szóvivő.

A rendőrség közlése szerint az áldozat, Kevin Watford meg akarta lepni a nőt, akivel az eset idején telefonon beszélgetett. A férfi azt mondta az 51 éves Pauline Loydnak, hogy éppen egy hosszabb utazásból érkezik, és távol van a házától, pedig már ott volt az épületnél és besurrant, hogy meglepje.

Loyd ekkor kutyaugatást, valamint neszezéseket hallott odakintről, és amikor azok nem szűntek meg, a hálószobájában magához vette a pisztolyát – közölte a rendőrség. Ezután hallotta, hogy valaki van a házában. Ekkor kinyitotta a háló ajtaját, és egy alakot pillantott meg a sötét lépcsőn, és azonnal rá is lőtt.

A nő a lövés után azonnal hívta a 911-es segélyhívót, közölve, hogy lelőtt egy betörőt, és csak ezután vette észre, hogy a barátját lőtte le – közölte a helyi rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik