Élet-Stílus

Szellemgyereket fotózott a bébikamera az alvó kisfiú mellett

Zavarba ejtő fotót tett közzé egy brit anyuka, amelyen az látszik, hogy a 18 hónapos gyermeke mellett egy másik kisbaba is fekszik – írja a Daily Mail. A szülőket megrémisztette a jelenség.

A Plymouth-ban élő négygyermekes Laure Haigh és az élettársa Dean Evans májusban azok után üzemelte be a bébikamerát, hogy a csöppség megtanulta, hogyan másszon ki a babaágyból.

A hajóácsként dolgozó, 42 éves Dean azonnal felrohant az emeletre, amint meglátták a félelmetes képet. Remélte, hogy csak a kis Sebastian mackóját találja mellette, de a baba egyedül aludt. Közben a “szellem” nem tűnt el, még hosszú ideig ott maradt, majd megváltoztatta a helyzetét.

Laura úgy véli, az alak nem akarta bántani a kisfiát, akit néha azon kap, hogy láthatatlan dolgoknak integet a szobában. Az anyuka a húgának is megmutatta a felvételt Skype-on, de ő semmit sem látott rajta.

A pár állítja: ellenőrizték, és a kamerának nincs baja. Azt mondják, nem ez az első paranormális jelenség a házukban. Laura gyakran hall megmagyarázhatatlan zörejeket és néha a képek maguktól a fejük tetejére állnak a falon.

Önök szerint is egy szellem van a képen vagy csak egy szellemkép. Vagy árnyék esetleg? Írják meg hozzászólásban!

Mi az árnyékra szavazunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik