Élet-Stílus

És te hány emberrel feküdtél le eddig?

Felmérés készült az egyéjszakás kalandokról.

A DrEd egészségügyi site 500 európai és ugyanennyi amerikai polgárt kérdezett meg a szexuális kalandjaikról.

A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók 66 százalékának volt már egyéjszakás kalandja. Az alkalmi szex az esetek túlnyomó többségében (86%) spontán alakult.

A résztvevőket megkérdezték, hogy eddigi életük során hány emberrel feküdtek le, a legnagyobb arányban (27%) a 3-5 szexpartnert jelölték meg (mármint összesen ennyi volt nekik, nem egyszerre). A megkérdezettek 21 százalékának 6-10 szexuális kapcsolata volt.

A válaszadók 3 százaléka még sosem szeretkezett, 7% pedig úgy nyilatkozott, hogy az eddigi szexpartnereinek száma meghaladja a harmincat.

A felmérés talán legérdekesebb kérdése az volt, hogy kinek meséljük el, ha egyéjszakás kalandban volt részünk.

Az európai nők 45, az amerikai nők 42 százaléka senkinek – inkább titokban tartják; ugyanez az arány a férfiaknál 39 és 34%. A barátoknak azért szívesen dicsekszünk: az amerikai férfiak 58, a nők 54, az európai pasik 49 százaléka, a nők 48%-a meg szokta osztani a legközelebbi 1-2 barátjával, ha ilyesmi történik vele.

Az európai válaszadók 29 százaléka többé nem marad (semmilyen) kapcsolatban az alkalmi szexpartnerrel, az amerikaiaknál ez az arány 43%.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik