Élet-Stílus

Pennsylvaniában él az új Hitler

Örül az új nevének, csak a gyerekei hiányoznak neki.

A pennsylvaniai Shippensburgban lakik egy Isidore Heath Campbell nevű férfi. Illetve ez a korábbi neve; néhány napja már úgy hívják, hogy Isidore Heath Hitler.

A férfi márciusban kérvényezte a változtatást, és most, miután megkapta a hivatalos engedélyt, átíratta valamennyi okmányában a nevét.

Én vagyok az új Hitler”

– lelkendezett a férfi, akinek immár a monogramja is náci, hiszen az IHH az ő értelmezésében: „I Hail Hitler”.

A névváltoztatás időzítése sem véletlen: nagyjából a II. világháború végét jelentő német kapituláció évfordulójára kapta meg az új nevet – és identitást. Hitler úr a NJ.com New Jersey-i lapnak elmondta: természetesen fejet hajtott a német katonák emléke előtt:

Imádkoztam értük, és mindazért, amit értünk tettek”.

Isidore neve először akkor jelent meg a nemzetközi sajtóban, amikor 2008-ban egy csúnya, gonosz szupermarket alkalmazottai nem vállalták el a férfi fiának születésnapjára rendelt torta elkészítését, amelyre egyébként a

Happy Birthday, Adolf Hitler” („Boldog születésnapot, Adolf Hitler”)

feliratot szánta a derék apuka. Ja, merthogy gyermekét Adolf Hitler Campbellnek anyakönyvezték, de van Eva Braun Campbell és JoyceLynn Aryan Nation (Árja Nemzet) Campbell nevű lánya is. Igaz, nem ő neveli, hiszen mind a 9 (kilenc) gyermekét elvették tőlük. Hitler úrnak már nem egyszer meggyűlt a baja a hatóságokkal, családon belüli erőszak miatt 180 nap szabadságvesztésre ítélték.

 

Kiemelt fotó: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik