Élet-Stílus

Íme, a 24.hu tök szépségversenyének győztesei

24.hu
24.hu

2016. 10. 31. 20:15

A Halloween-i őrületen felbuzdulva délután elindítottuk a 24.hu tök szépségversenyét, amelyre sokkal több, de ami ennél is fontosabb, sokkal jobb művek érkeztek, mint amire vártunk. Íme tehát az első három helyezett, a harmadikkal kezdünk, és így haladunk majd a győztes felé.

A képzeletbeli bronzérmet Szajkó Róbertné 12 éves lánya vitte el, aki egy boszorkánylámpást faragott. Szajkóéknál egyébként az egész család együtt indult, az ő lámpásaikat is megnézhetitek a legjobb tököket összegyűjtő galériánkban, amelyet a cikk végén találtok majd.

Szajkó Róbertné, Kerecsend

A dobogó első két helyéért szoros volt a küzdelem, a szerkesztők hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, hogy a második helyet Tokár Gábor és Joker szerzik meg.

Tokár Gábor

A győztes pedig Dely Ádám lett, aki egy egész macskakompozíciót készített, így

ő lett a 24.hu Tökkirálya!

Dely Ádám

Bőséggel érkeztek olyan művek is, amelyek bár technikailag nem voltak tökéletesek, a kreativitásuk okán mégis említést érdemelnek. Íme, két különdíjasunk, akik kicsit átértelmezték a szépség és a tök fogalmát.

Íme Vera és Dani remekműve!

Szigeti Vera és Dányi Dani

A másik különdíj Kárász Katának jár, aki teljesen átértelmezte a töklámpás fogalmát, megfogta a szabályainkat és mint egy igazi lázadó, kidobta őket az ablakon. Hogy hogyan tette mindezt?

Elküldött nekünk egy citromot, amelyre fekete filccel rajzolt szemeket és szájat.

Kárász Kata

Ahogy említettük rengeteg jó töklámpást küldtetek nekünk, a legjobbakból készítettünk egy galériát, amelyet itt nézhettek meg:

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, találkozunk jövőre is!

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.