Élet-Stílus

Megmutatjuk, hogy indíthatod be modellkarriered!

Ha szeretsz sminkelni, szívesen kipróbálnád a legújabb sminktermékeket és elég kreatívnak, megnyerőnek érzed magad, akkor itt egy verseny csak neked!

Készítsd el saját videódat, ahol maximum 90 másodpercben elmondod nekünk, hogy miért lennél Te az ideális ADEN-lány. Beszélj egy kicsit a sminkelési szokásaidról és mondj el minden érdekes dolgot magadról! Ha elkészült a kis bemutatkozó anyagod, töltsd fel 2014. február 24. és március 9. között a Youtube-ra, majd regisztrálj az adencosmetics@gmail.com e-mail címen és csatold be a videód linkjét. A pályázók videóit az ADEN Cosmetics Magyarország Facebook oldalán találod majd meg.


Kép forrása: Thinkstock

Kétfordulós a verseny

Az első, pályázási szakasz lezárása után a szakmai zsűri kiválasztja azt a 10+1 versenyzőt, aki továbbléphet a második megmérettetésre.

A második körben a versenyzők egy gazdag ADEN- csomagot kapnak, a legmenőbb, legújabb sminktermékekkel, amikből a lányok tetszés szerint válogathatnak és egy újabb videó formájában a termékek felhasználásával és bemutatásával egy vonzó, tavasz ihlette sminket kell elkészíteniük.

Ezért érdemes megpróbálni!

Amellett, hogy sminkelhetsz és bemutathatod magad, egy éven a legmenőbb ADEN-termékeket használhatod, a szezon legszebb színeiben, ott lehetsz minden fontosabb rendezvényen és szereplési lehetőséget is kapsz! Arról már nem is beszélve, hogy a 2015-ös ADEN-lány versenyen zsűritag is lehetsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik