Élet-Stílus

Kilakoltatta egykori legjobb barátait a lottónyertes

„Sokan fel sem fogják, milyen szerencsések”.

Kym Mills 2009-ben találkozott először Adrian Bayforddal és feleségével, Gilliannel. A két családnak egymás mellett volt üzletük a Cambridge közelében található Haverhillben: Kim ruhaboltot vitt, Bayfordék pedig használt lemezeket árultak.

Kym és a házaspár között rendkívül szoros barátság alakult ki az évek során. A nő vigyázott Gillianék gyerekére, egymástól kértek tanácsot, ha gondban voltak, mindig számíthattak egymásra.

Aztán 2012-ben a Bayford család 148 millió fontot (51 milliárd forint) nyert a lottón.

A hirtelen meggazdagodás után egy évvel Adrian és Gillian elváltak.

A férfi ott maradt a birtokon, és továbbra is jóban volt Kymmel és lányával, akiknek közben be kellett zárniuk a ruhaboltot, és egyre nehezebb körülmények között éltek. Adrian felajánlotta, hogy lakjanak a birtokukon, havi 500 fontért (173 ezer forint) béreljék ki az egyik házat, és még egy takarítói munkát is felkínált Kymnek, aki súlyos gerincproblémája és epilepsziája miatt csak napi néhány órában tudott dolgozni; a nő elvállalta.

Adrian közben összejött egy 16 évvel fiatalabb nővel, Samanthával. Aztán jött a fordulat: Adrian és új párja eladták egyik boltjukat, és Kym segített nekik az ingóságok értékesítésében. A nőt azonban megvádolták, hogy több tárgyat (például csizmákat) ingyen odaadott a vásárlóknak.

Ezek után felgyorsultak az események: Kym és lánya lakbérét 500-ról 750 fontra emelték, majd amikor nem tudták kifizetni az első részletet,

jött a kilakoltatás.

A Mirror megszólaltatta Adriant, aki elmondta: korábban 1500 fontért lehetett bérelni a házat, így Kym és lánya örülhet, hogy olcsóbban kiadta nekik. Hajléktalanok lettek volna, ha ő nem segít nekik.

Sokan fel sem fogják, milyen szerencsések. Három évig olcsón bérelhették a házat”

– mondta a férfi a történtekről, és hozzátette:

45 ember dolgozik nekem, és ez pénzbe kerül. Nem vagyok jótékonysági intézmény”.

 

Kiemelt fotó: facebook/adrianfoundation

Ajánlott videó

Olvasói sztorik