Élet-Stílus

Így reagálnak a pornósztárpár tagjai, mikor először meglátják egymás szexvideóit – VIDEÓ

Sokaknak van egy olyan alapszabályuk, miszerint a munkahelyen nem szabad ismerkedni, mert abból csak a bonyodalom származik, ha a szakmai élet keveredik a magánélettel. Sőt, egyesek addig is elmennek, hogy már azokkal sem akarnak együtt lenni, akikkel egy területen dolgoznak.

Valószínűleg nem így gondolkodik Jessy Jones és Jaclyn Taylor, akik annak ellenére vannak együtt, hogy mindketten egy területről jönnek, méghozzá a

a pornóból.

Ha akadnak olyan párok, akik mégis hasonló munkakörben dolgoznak, elkerülhetetlen, hogy a tagok előbb vagy utóbb, szemügyre vegyék egymást szakmai szempontból is. Pontosan ez történik a Pornhub és a Simply Sexy Stupid Youtube-csatorna együttműködésében elkészült videón.

Az egészben a legérdekesebb, hogy a rengeteg jeleneten és forgatáson túl lévő pár, hogyan villantja meg az egész pornóipar emberi oldalát. És aki azt hinné, hogy egyáltalán nem féltékenyek egymásra a pornószínészek, az hatalmasat téved, hiszen a reakciókból világosan kiderül, hogy akármilyen tapasztalt pornós valaki, ha a kedvesét látja mással intim helyzetben, akkor bizony összeszorul az a bizonyos gyomor és izzadni kezd a tenyér.

Íme a teljes videó, amely bár angolul van, az arcok magukért beszélnek:

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik