Élet-Stílus

Nem találod ki, mire nevezték át a választások miatt Amerika legnépszerűbb sörét

Szinte derült égből villámcsapásként érte az amerikai sörfogyasztókat, hogy a Budweiser söröknek hamarosan megváltoztatják a nevét. Az amerikai közértekben nemsokára nem egy hatos pakk Bud-ot kell majd kérni, hanem egy hatos pakk

Americát

a jövőben ugyanis így fogják hívni a legnépszerűbb tengerentúli sört. A vállalat egyelőre nemigazán törődik azzal, hogy a névváltást nem övezi túlontúl nagy lelkesedés. A Budweiser a 2016-os amerikai választások tiszteletére különleges, nemzeti színű dobozokban kapható az idén, ennek az akciónak a keretein belül változik meg a sör neve is. A dobozok az őszi csata után újra a jól megszokott kinézettel kaphatók majd.

America

A vállalat kreatív igazgatója, Tosh Hall elmondta, hogy elgondolkodtak azon, mi lehetne ikonikusabb név a Budweisernél és arra jutottak, hogy egyedül az America jöhet szóba. A cégnél tehát tisztán patrióta, hazafias megfontolásból döntöttek az átnevezés mellett. Az új név fogadtatása vegyes, sokan úgy gondolják, hogy fölösleges nemzeti érzelmekkel átitatni egy sört, kérdés, hogy jelent-e ez majd valamiféle visszaesést az eladások terén.

Nektek melyik név tetszik jobban?

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik