Élet-Stílus

Új férje erőszakolta meg a nő lányát – szomorú videó terjed a Facebookon

Családon belüli szexuális erőszakra hívja fel a figyelmet a felvétel, amelyet 40 milliószor néztek meg.

Elkeseredett lépésre szánta el magát egy Loveland-i (Colorado állam) anyuka. Videóüzenetet posztolt a Facebookra, amelyben elmeséli családjuk tragédiáját – azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hátha ezzel sikerül megelőzni egy-két hasonló szörnyű esetet.

A 34 éves Catherine St. Germain 2014-ben ment hozzá élete nagy szerelméhez, Aaron Scotthoz.

Húsz éve ismerték egymást.

Aaron a rendőrségnél dolgozott, korábban a haditengerészetnél szolgált. A férfinak – előző kapcsolatából – 3 gyermeke van, a legidősebb majdnem annyi idős, mint Catherine lánya, Alyssa, aki most 16. Catherine üzenetéből kiderül, hogy Aaront imádták a barátai, a férfi intelligens, romantikus volt. A nő úgy érezte, élete nagy szerelmét találta meg benne.

2015 április 23-án azonban minden megváltozott.

A nő kapott egy hívást a rendőrségtől; közölték vele, hogy a lányát megerőszakolták. A szörnyű tettet Aaron követte el. A lány akkor 15 éves volt.

A férfi egy darabig tagadott, de a DNS-vizsgálatból kiderült az igazság. A férfit egy vádalku eredményeképp mindössze 90 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, valamint 8 év próbaidőre bocsátották, de ami talán a legmeghökkentőbb: Aaron Scott korábbi párját (gyermekeinek anyját) a bíróság nem értesítette a férfi büntetéséről.

Az egész videó – másokra nézve – leglényegesebb pillanata itt jön: Catherine arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a szexuális bűncselekmények elkövetői nem feltétlenül cukrosbácsik és zavart elméjű idegenek – hanem nagyon is normálisnak tűnő, köztünk élő emberek is lehetnek, akik remekül titkolják ezt az oldalukat, ezért rájuk merjük bízni gyermekeinket.

Catherine a felvétel végén arra figyelmezteti az anyukákat, hogy rendszeresen ellenőrizzék a szexuális bűncselekmények elkövetőinek nyilvántartását.

A videót 4 nap alatt eddig közel 40 milliószor nézték meg.

Many of you know what Hell the last year has been for my family. I ask that you share this short video. I believe we must not remain silent, and instead shine a light in this dark subject.

Posted by Catherine St. Germain on Friday, April 8, 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik