Élet-Stílus

Családi ház falát törte át első útján egy tanulóvezető

Letarolta a kerítést, majd félig egy terhes nő hálószobájában állt meg az ausztrál kamaszlány.

Csúnya vége lett egy autóvezetés tanuló 17 éves lány első útjának az ausztráliai Melbourne városában. A kamaszlány az apjával tanult vezetni, amikor túl gyorsan vett be egy kanyar. Amikor azonban apja erre felhívta a figyelmet, a lány nem a fékre, hanem véletlenül a gázra lépett, és egy kerítést letarolva becsapódott egy családi házba, és a falat félig áttörve állt meg – jelentette a helyi sajtó.

tanulóvezető02

A házban szerencsére senki sem volt. Az ott élő emberek tíz perccel korábban mentek el otthonról, hogy egy szikh templomban imádkozzanak. A tanulóvezető lány, és apja szintén megúszták sérülések nélkül a balesetet. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de közlésük szerint nem valószínű, hogy eljárást indítanak a lány ellen.

tanulóvezető

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a házban milyen súlyos károk keletkeztek, de elővigyázatosságból az ott élő embereknek megtiltották, hogy ott töltsék az éjszakát, amíg egy statikus meg nem vizsgálja az építményt. Az autót elvontatták, és mivel azon nem volt biztosítás, a házban keletkezett károk kijavítását várhatóan a lány szüleinek kell állnia.

tanulóvezető03

Megjegyzés: A helyi törvények értelmében egy írásbeli vizsga elvégzése, valamint egy szemvizsgálat után 16 éves kortól meg lehet szerezni a tanulóengedélyt, amivel egy jogosítvánnyal rendelkező ember mellett nyugodtan vezethetnek a tanulóvezetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik