Élet-Stílus

Egy lányos apuka fenyegető fotója ma a legnépszerűbb tartalom a neten

Nem lennénk a fiatalember helyében.

A lányos apákkal kapcsolatban él az emberekben egy sztereotípia. Az interneten terjedő dumák, a közepesen humoros fotók és a valóságban is létező vicces pólók feliratai mind-mind arról árulkodnak, hogy ezek az apukák meglehetősen féltik a lányukat. Amikor pedig kis hercegnőjük életében megjelenik az első udvarló, akkor a fiatalemberről a papának először nem a jövendőbeli kisunokák, hanem leginkább egy gépfegyver jut az eszébe.

Egy Benjamin Schock nevű pasas ráerősített erre a sztereotípiára. A wisconsini férfi 15 éves lánya épp a Homecomingra (iskolai bálra) készül, ezért megszervezték a hagyományos tánc előtti szokásos fotósorozatot a partnerével.

A fényképeket a lány anyukája, a profi fotós Sharee készítette, így az egész család jelen volt. Épp egy ölelkezős kép készült, amikor váratlanul színre lépett az apuka, és meg is született a paródiafotó, amelyre az anyuka ráadásul felírta a férfi által korábban elejtett vicces mondatot is, így lett tökéletes a fotó.

A mondat így hangzik: Bármit teszel a lányommal, én ugyanazt fogom tenni veled.

Fotó: facebook.com/Schock.Photography
Fotó: facebook.com/Schock.Photography

A kép felkerült az Imgurra is, ahol már több mint 3 millióan megnézték. A történetnek van egy szomorú szála is – az apuka agytumorban szenved. Benjamin felesége a Daily mailnek elmondta: férje betegsége miatt különösen fontosak a család számára az ilyen vicces pillanatok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik