Élet-Stílus

Itt a nagy lehetőség: babakocsi – 64 millióért!

Az eBay-en vicces leírással hirdetnek egy gyermekek tologatására alkalmas járművet. Jól felment az ára.

A humor nagyon fontos. Néha az eladni kívánt termék minőségénél és áránál is lényegesebb tényező, hogy milyen körítéssel, milyen szöveggel kínálják az adott árut. Ha ez általánosságban nem is feltétlenül (mindig) igaz, de az alábbi esetben mindenképp hatásosnak bizonyult.

Egy UKJoel25 felhasználónevű apuka az eBay-en árverésre bocsátotta a jó ideje a garázsban álldogáló használt zöld dupla babakocsit. A járgány leírásában (többek között) az alábbi mondatok olvashatók: „A zöld szörnyeteg jelképez mindent, ami véget vetett boldog, gondtalan, gazdaságos, gyermektelen életemnek.” „Sok évvel ezelőtt vásároltuk – szándékom ellenére, hiszen én nem akartam gyereket, és a babakocsi arra utalt, hogy a feleségem babára vágyik. Ráadásul nem is egyre”.


Fotó: eBay

Az apuka a járgány eredeti árát is sokallta: „Vettem már autókat, amelyek olcsóbbak voltak, mint ez a babakocsi. Az apám egyszer vett egy házat, amely olcsóbb volt, mint ez a babakocsi.” Ráadásul a termék nemcsak drága, de állapota sem lehet kifogástalan: „a babakocsit gyermekeim számtalan alkalommal ellátták a tudomány mai állása szerint ismert (és eddig fel nem fedezett) valamennyi testnedvvel”.

A hirdető azt is írja, hogy azért árulja a zöld szörnyet, hogy most már valaki más is „el tudja cseszni a saját életét”.

A járgány kikiáltási ára 10 font volt, jelenleg 154 ezer fonton (64,2 millió forint) áll a licit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik