Élet-Stílus

Halottnak hazudta magát, hogy ne kelljen házasodnia

Miután képtelen volt barátnője szemébe mondani, hogy már nem szereti, a vőlegény cselhez folyamodott.

“Amikor megláttam a telefonom kijelzőjén az ismeretlen számot, egy pillanatra még a szívverésem is kihagyott” – emlékszik vissza a Nagy-Britanniában élő Alex Lanchester. A fiatal nő akkor már hetek óta lelkesen készült közeledő esküvőjére az amerikai Tucker Blandforddal: megvásárolta a ruháját, lefoglalta a helyszínt, sőt, még a pappal is sikerült időpontot egyeztetnie, így hát alig várta, hogy végre újra beszéljen választottjával.

Csakhogy aznap a vonal másik végén nem Tucker volt, aki néhány hétre hazautazott amerikai szüleihez, hanem a fiú édesapja, aki sírós hangon közölte Alexszel, hogy vőlegényét nem sokkal korábban elgázolta egy autó és meghalt. Azt is elmondta, Tucker hónapok óta panaszkodott neki lehangoltságra, és úgy véli, emiatt dobta el magától az életet.


Kép forrása: mirror.co.uk

A fiatal nő nem akart hinni a fülének. Sokkolta a hír. Végül úgy döntött, többet szeretne megtudni az eset körülményeiről, ezért felhívta a fiú édesanyját is. És ekkor jött a hidegzuhany… Az asszonynak ugyanis fogalma sem volt arról, miről beszél leendő menye, mint mondta, a fia él és virul. Ezt követően kiderült: Alexet nem Tucker apja, hanem maga Tucker hívta, elváltoztatott hangon, és azért találta ki a mesét a saját haláláról, mert máshogy képtelen volt barátnőjének elmondani, már nem szereti őt.

Alex és Tucker azonnal szakítottak, és bár a fiatal nő mostanra kiheverte a csalódást, azt mondja, még sokáig képtelen lesz megbízni a férfiakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik