Élet-Stílus

Mesébe illő találkozás: szobatársat keresett – testvérre lelt

A New Orleans-i gólyákról kiderült, hogy ugyanattól a spermadonortól származnak.

A New Orleans-i Tulane egyetemre felvett Mikayla Stern-Ellis kollégiumi szobatársat keresett a Facebookon, így került kapcsolatba egy másik gólyával, Emily Nappivel, akivel, mint kiderült, sok közös vonásuk volt. A két lány végül nem került közös lakásba, de az egyetemen összebarátkoztak.

Viszonylag hamar kiderült, hogy egyikük sem ismeri az apját, lévén, hogy mindketten spermabanki beavatkozásnak köszönhetően születtek. Mikaylát egy leszbikus pár nevelte fel.

Az is elég gyorsan világossá vált, hogy az ismeretlen apuka mindkettejük esetében kolumbiai származású, úgyhogy a lányok még viccelődtek is, hogy biztos féltestvérek.

És tényleg.

Mikayla anyja nem emlékezett, hogy annak idején látott volna más kolumbiai származású nevet a donorok listáján; ráadásul látta Emily fotóját, és mivel úgy találta, hogy kissé hasonlít lányára, azt javasolta, derítsék ki, hogy Emily esetében mi volt a spermadonor kódszáma.

És persze, hogy kiderült az egyezés; ami nem merül ki a közös apában, hiszen mindkét lány rajong a színjátszásért (a donor adatlapján is fel volt tüntetve ez a hobbi); és olyan is előfordult, hogy ugyanazon a napon – egymás távollétében – mindketten pont ugyanolyan pulcsit vásároltak maguknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik