Élet-Stílus

Cassano visszatérhet a Sampdoriába

A Sampdoria balhés csatára, Antonio Cassano a bírósági döntés szerint visszatérhet a klubhoz - de eddigi fizetésének csak a felét kapja meg.

Cassano még októberben sértette meg Riccardo Garrone klubelnököt, aki kitette a keretből a válogatott csatárt, aki hiába kért később bocsánatot, a főnök hajthatatlannak bizonyult, a szerződésének felbontásában azonban csak nem jutottak dűlőre a felek.

Bíróság elé került az ügy, és a döntés szerint a január 31-ig szóló, fizetés nélküli eltiltás után továbbra is érvényben marad Antonio Cassano genovai kontraktusa, így február elsején visszatérhet a csapathoz.

Legalábbis abban az esetben, ha a téli átigazolási időszakban a klub nem adja el.

Kérőben ugyan nincsen hiány, de kérdés, hogy az érdeklődök (Manchester City, Inter, AC Milan) úgy is akarják-e Cassanót, hogy az a bírósági döntés szerint nem igazolható szabadon, ergo: pénzbe kerül – és mivel eladása esetén még a Real is tarthatja a markát, már csak azért sem olcsó. Az ügyben érdekes, hogy amennyiben a korábban a Bariban, az AS Romában és a Real Madridban is megfordult labdarúgó marad, úgy eddigi fizetésének fele – körülbelül évi 1,5 millió euró – illeti csak meg a jövőben a Sampnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik