Élet-Stílus

Lanvin- amazonok márpedig vannak

Széna és amazonhordája is megirigyelné a Lanvin márka legújabb ékszereit. Újabb fordulat a népszerű divatháztól.

Már a csapból is a Lanvin divatcégről szóló hírek folynak, de még mindig tudnak újat mutatni! Legújabb dobásuk az amazon kollekció, ami az emancipált, nagyvárosi, kemény nőket vette célkeresztbe azzal a feltett szándékkal, hogy meglágyítsa szívüket egyedi ékszereik láttán.


A középkori kultúrákat előásták és ötvözték a mai modern erővel. Hihetetlen, de megtalálták azt a keskeny mezsgyét, amin ez még lehetséges. Lanvin stílusa sokkal inkább szólt a kis masnikkal és finomkodó eleganciával tűzdelt ruhákról, mintsem a robosztus, geometrikus királynői dominanciáról. Ezért a fordulat óriási, az irány pedig bátor és sikergyanús.


Alapanyagokban a három elemet: a fát, követ és fémet használta fel Alber Elbaz tervező, aki ismét megmutatta páratlan kreativitását. Értéknövelőként gyönyörű kristályokkal tűzdeltek az alkotások, s némelyikük színpompás madártollakkal díszített.


Akár az ősi kultúrák asszonyai, a modern kor amazonjai is használhatják pajzsként a Lanvin ékszereket. Ha már nem is nyilak és dárdák ellen, akkor a férfiak okozta lelki sebek kivédésére mindenképp hatásosak ezek az önbizalom növelő darabok.


Az ékszerek önmagukban annyira karakteresek, hogy esetükben nem a nyakék, karkötő vagy gyűrű a kiegészítő, hanem maga a ruha és a smink, amit hozzájuk választunk. A Lanvin megint alaposan megkavarta az öltözködés rendjét és új szabályokat alkotott. Ékszerei partikra és rendezvényekre királynői megjelenést adnak, de az első randin nem ajánlott viseletük! Ugyanis könnyen megeshet, hogy választottunk nem nyit ajtót nekünk az étteremben, nem fizeti a vacsorameghívás számláját és a randevú végén Uramnak szólít minket.

AJÁNLOTT LINKEK: Lanvin Paris ( www.lanvin.com )

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik