Élet-Stílus

Léber Barbara divattervező nem veti meg a luxust!

Egy olasz luxusáruház adott otthont az elegáns Léber Barbara-kollekciónak. Van mit tanulnunk a tervezőnőtől.

A tervezőnő kétségtelenül az esküvői és nagyestélyi ruháival vált ismertté. Pár nappal ezelőtt viszont luxuskörülmények között mutatta be legújabb őszi/téli hétköznapi viseletre szánt kollekcióját. A Léber Barbara-ruhák utcai változata újdonságnak számít a divatrajongók körében, és osztatlan sikerről tanúskodott az említett divatbemutató.

A főszerepet a fűzők, a míderek és azok pólókon megjelenő stilizált változatai kapták. Alapanyagok terén nem volt szűkmarkú a tervezőnő, mert a magas gyöngyházfény, bőr és a csipke szinte mindenben jelen volt. Uralkodószín a szürke, s árnyalatai, a fekete és fehér, és a földszínek voltak. De a bordó és az arany is felbukkant egy-egy estélyiruha erejéig. Valamint az állatminták és a kézzel hímzett gyöngyvirágok is, némi szőrmével kiegészítve. Barbara az áruház termékei közül is felhasznált néhány márkajelzett kiegészítőt, ezzel elérve egy érdekes keveredést a ruhák között.

A bemutató kellemes dallamait Bársony Bálint szolgáltatta előadásával. Léber Barbara pedig ismét bebizonyította, hogy nemcsak az esküvői és nagyestélyi ruháival tud elvarázsolni minket, hanem hétköznapi viseletre szánt kollekciójával is az elegancia és luxus érzését hozza el közénk.

AJÁNLOTT LINKEK:

Léber Barbara honlapja ( www.leberbarbara.hu )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik