Élet-Stílus

11 éves és már világhírű divattervező! – Botrányos videóval!

Cecilia Cassini már 5 évesen megtanult varrni, és azóta sorra gyártja divatos kis ruháit, aminek köszönhetően 10 éves korára nemzetközi hírnevet szerzett.

A kislánynak fiatalkora ellenére hihetetlen stílusérzéke van, s ezt megerősítik vele kapcsolatban a divatszakma nagyjai is. A kislány élete első divatbemutatóján több mint ötven ruha kelt el, de hordta már kollekcióinak egy-egy darabját Miley Cyrus és Ashlee Green is. Ceciliát biztos szülői háttér védi a megpróbáltatásoktól, alátámasztva ezt egy még biztosabb anyagi háttérrel. Nem titok, a dúsgazdag szülők nélkül csupán a tehetség édeskevés lenne a világhírhez. Édesapja ezoterikus beállítottságú ember, s szerint lánya talán példaképe, maga Coco Chanel reinkarnációja lehet, mivel természetes módon tervez pici kora óta.

Honlapján számos fontos dolgot megtudhatunk róla, például, hogy a fantasztikus sikernek köszönhetően mára számtalan kislány példaképe lett a világ legfiatalabb divattervezőjeként, amire természetesen rendkívül büszke. A keresetéből sokat jótékonykodik, a ha minden igaz, nemsokára egy valóságshow is készül vele. Sajnos egy jelentős szépséghibája mégis akad a sikersztorinak. Mégpedig az, hogy Cecilia hűen tükrözi a hirtelen és túl korán jött siker gyerekekre gyakorolt kártékony hatását. Amint kinyitja pici száját, olyan elképesztő módon elkezd affektál, hogy azt már nehéz rezzenéstelen arccal hallgatni. Egyes kommentelők már kijelentették, hogy valószínűleg ő a világ legidegesítőbb gyereke, aki nemcsak eljátssza, hogy felnőtt, de ezt el is hiszi magáról. Sajnos nem Cecilia Cassini az egyetlen gyerek, akinél effajta viselkedésbeli torzulás figyelhető meg a fiatalon jött hírnév hatására. Abban a korban, amikor a helyes értékrendnek kéne kialakulnia, nagy zavart tud teremteni egy olyen természetellenes helyzet, mint a világhírnév. Csak remélni tudjuk, hogy nem egy újabb tragikus sorsú Britney Spearst gyártanak le a szemünk előtt, csak most éppen a divatiparban, hanem egy nagyszerű tervezőt, akit ma még csodagyerekként tartunk számon.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik