Élet-Stílus

Kiskorúaknak árulnak push-up melltartót

A Tesco és a Primark után most az Asda nevű szupermarket-hálózatot is vizsgálják, mert kiskorúaknak árultak push-up melltartókat.

Több száz anya tett panaszt amiatt, hogy az Asda kifejezetten kiskorúaknak szánt push-up melltartókat értékesít. Van olyan anya, aki már hat hónappal ezelőtt bejelentést tett a fogyasztóvédelemnél, amikor kiskorú lányánál megtalálta a holmit. A szupermarket-hálózat azonban továbbra is árulná a ruhadarabokat, ha azokból nem fogyott volna el már minden darab.

Az Asda képviselői a vádakkal kapcsolatban elismerték, hogy hibáztak: el kellett volna távolítaniuk az összes kifogásolt darabot, ennek ellenére ők csak áthelyezték őket a gyerekosztályról a fehérnemű-osztályra. Az édesanyák szerint a szupermarket úgy csinál, mintha nem kifejezetten gyerekeknek szánták volna a fehérneműket, pedig meg vannak győződve arról, hogy egyik darab se lenne jó egy felnőtt nőre sem. Az anyákat leginkább az háborítja fel, hogy ezek a fehérneműk talán szexuális visszaélések áldozatává tehetik gyermekeiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik