Élet-Stílus

A szülés nem is rossz

Fi Star-Stone online közvetítette saját szülését, hogy bebizonyítsa: ez egy szép és pozitív élmény.

A 34 éves Fi Star-Stone második gyermekének, Oscarnak otthon adott életet és a szülésről élő, online közvetítést készített, amit több száz ember követett nyomon. Fi, aki egy bölcsődében dolgozik, emellett pedig egy tanácsadó oldalt vezet szülőknek elárulta, hogy az akcióval a célja az volt, hogy rádöbbentse az anyákat, hogy a szülés egy szép, természetes és pozitív élmény.

A kétgyermekes anyuka elmondta, hogy munkája során sokszor mennek oda hozzá fiatal nők azzal, mennyire félnek a terhességtől és a szüléstől. Az asszony nekik szerette volna megmutatni a szülés pozitív oldalát és azt, hogy még fájdalomcsillapítás sem szükséges. A kismamánál múlt pénteken éjjel fél háromkor indult meg a szülés, ami alatt összesen 9 üzenetet küldött a Twitterre okostelefonjáról.

Az újdonsült kétgyermekes apuka, a szintén 34 éves Richard a következőket mondta: “Fi terhessége óriási érdeklődést váltott ki és szerette volna eloszlatni a szülés körül kialakult mítoszokat. Az emberek ugyanis pozitív élmények helyett a legtöbbször csak a rémálomba illő helyzeteket osztják meg másokkal.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik