Élet-Stílus

Bombagóllal nyert a Barca – videó

A címvédő FC Barcelona a vártnál nehezebben, egy góllal győzte le a vendég Almeríát, és vasárnap estig biztosan vezeti a tabellát. Az Atlético otthon, a Deportivo idegenben nyert, a Real Madrid első komoly idei megmérettetésére készül.

Az eddigi meccseit simán behúzó Barcelonának szombat este váratlanul nehéz dolga volt az Almeriával, egy árva góllal sikerült csak legyőzni a középcsapatot. A találkozót Pedro fordulásból lőtt, irgalmatlan nagy gólja döntötte el félóra elteltével.

A második félidőben a vendégek némi szerencsével kiegyenlíthettek, de maradt az eredmény, Guardiola csapata 24 óráig biztosan vezeti a tabellát. A Real Madrid vasárnap este látogat Sevillába, Ronaldóékra a szezon eddigi legnehezebb meccse vár.

Egy másik madridi csapat, az Atlético első idei győzelmét ünnepelhette. A fővárosiak már a 2. percben vezetést szereztek a később tizenegyest hibázó Zaragoza ellen, és a szünet után tovább növelték előnyüket. A vendégek második büntetőjüket belőtték, de így is pont nélkül utaztak haza.

primera división, 6. forduló

Atlético Madrid-Real Zaragoza 2-1 (1-0)
Gól: Jurado (2.), Lopez (66.), illetve Ewerthon (71., 11-esből)

FC Barcelona-Almería 1-0 (1-0)
Gól: Pedro (31.)

Tenerife-Deportivo La Coruna 0-1 (0-0)
Gól: Colotto (61.)

Később:
Getafe-Osasuna 17 ó
Sporting Gijón-Real Mallorca 17
Valladolid-Athletic Bilbao 17
Villarreal-Espanyol 17
Xerez-Málaga 17
Racing Santander-Valencia 19
Sevilla-Real Madrid 21

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik