Élet-Stílus

Gyógyszerhegyek Michael Jackson házában

Bizonyítékgyűjtés céljából újra átkutatták Michael Jackson Los Angeles-i bérelt otthonát, a halottkémi szakértők több órán át vizsgálódtak, és végül két gyógyszerekkel teli zsákkal hagyták el a házat.

A múlt héten elhunyt Jacksonon pénteken hajtottak végre boncolást, de egyelőre nem közölték a halál pontos okát, mondván hogy további vizsgálatokra van szükség. Az énekes családja második, egy általuk felkért halottkém által elvégzett boncolásért folyamodott – jelentette be korábban Joe Jackson, az énekes apja.

A hétfői házkutatás során a két szakértő a vizsgálatokat segítő további bizonyítékokat gyűjtött be az énekes háromemeletes otthonában. Ed Winter helyettes halottkém beszámolója szerint gyógyszereket szedtek össze. A nyomozók minden egyes orvost meghallgatnak majd, aki gyógyszereket írt fel Jacksonnak. A sztár halálának okait kutató vizsgálatok további négy vagy akár öt hétig is folytatódhatnak.

Michael Jackson csütörtökön halt meg, a hatóságok akkori közlése szerint az ügyet egyszerű halálesetként kezelték, amelyben nem utaltak nyomok idegenkezűségre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik