Élet-Stílus

Ragaszkodik Ribéryhez az új tréner

Louis van Gaal, a Bayern München labdarúgócsapatának új vezetőedzője mindenképpen szeretné megtartani Franck Ribéryt. Ze Robertóra viszont nincsen szüksége.

Uli Hoeness, a Bundesligában másodikként végzett bajorok menedzsere sokadszorra szögezte le, hogy a francia középpályás nem eladó. Elmondása szerint ezen a véleményen van Louis van Gaal is, aki rövidesen átveszi a szakmai munka irányítását a müncheni együttesnél.

Átalakítja a keretet? (MTI/EPA)

Átalakítja a keretet? (MTI/EPA)

„Mindenképpen igényt tart Franckre, nem tárgyalunk senkivel, a következő szezonban is marad Münchenben” – nyilatkozta Hoeness az Abendzeitungnak, miután először találkozott a holland szakemberrel a szerződése megkötését követően. A menedzser arról is beszámolt, hogy egyelőre egyetlen konkrét ajánlat nem érkezett Ribéryért.

A nyáron érkező új trénerről jó véleménye van Hoenessnek, elmondása szerint nagy szüksége van a klubnak a határozott szakemberre. “Olyan ember, aki egészen pontosan tudja, mit akar” – jelentette ki menedzser az Ajax Amsterdammal Bajnokok Ligáját nyert edzőről.

Távozik ugyanakkor a Bayerntől Zé Roberto, a 34 éves brazil futballista várhatóan a Manchester Cityhez szerződik. A 34 éves brazil két évvel szerette volna meghosszabbítani az idén nyáron lejáró szerződését, de a klub vezetői csak egy évet ajánlottak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik