Élet-Stílus

A pályázót még nem értesítették a kormánynegyed leállításáról

admin
admin

2008. 01. 10. 12:31

Az egyetlen érvényes pályázatot beadó konzorcium tagjaként az Europolis Kft. várja a kormányzati negyed iroda vagy a kormány hivatalos válaszát, miért nem vette figyelembe a konzorcium által beadott pályázati anyagot.

„Az Europolis tiszteletben tartja a kormány döntését a beruházás szüneteltetésével kapcsolatosan, de úgy gondoljuk, hogy egy ilyen volumenű közbeszerzési eljárásra beadott, gondosan kidolgozott pályázati anyagra mindenképpen elvárható lenne egy pontos, érdemi válasz” – mondta Széll Csaba, az Europolis Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Europolis Kft. és a Kész Kft. által létrehozott konzorcium rendelkezett egyedül érvényes pályázati anyaggal a tárgyalások legutolsó fordulójában.

„Meggyőződésünk, hogy a konzorcium mögött lévő gyakorlati tapasztalat és pénzügyi garanciák lehetővé tették volna, hogy az elvárásoknak megfelelően épüljön fel a kormányzati negyed, a pályázati kiírás szerinti 700 napos határidőben” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

„A konzorcium 2007. szeptembere óta dolgozik a projekten, és a szoros és feszített határidő ellenére olyan kedvező pénzügyi konstrukciót és megoldási javaslatot tett le a kiírók elé, amely teljesítette a pályázat feltételeit, és mindenképpen versenyképes lehetett volna, ezért várjuk kíváncsian a döntésük részletes magyarázatát” – szögezte le Széll Csaba.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.