Élet-Stílus

Beckham biztosan távozik

David Beckham véget vetett a találgatásoknak: vasárnap játszik utoljára a Real Madrid labdarúgócsapatának színeiben, és aztán a Los Angeles Galaxyban folytatja pályafutását.

Kapcsolódó linkek

beckham.lap.hu
sport.lap.hu

„Nagyszerű éveket töltöttem itt, és remélem, bajnoki címmel távozom. Nincs semmilyen menekülési záradék a Galaxyval kötött szerződésemben. Vasárnap lesz az utolsó meccsem a Realban. Meghoztam a döntésemet, és nagyon várom a Los Angeles-i időszakot, mert izgalmasnak ígérkezik” – mondta az angol középpályás, aki öt évre, 250 millió dollárért kötelezte el magát a kaliforniai gárdához.

Beckhamért az utóbbi hetekben egyre erőteljesebben ragaszkodtak spanyol klubjának vezetői. A sztár azt követően játszott ismét szenzációsan, hogy az év elején Fabio Capello vezetőedző kitette a keretből, mondván: már nem eléggé motivált.

„Tudom, hogy maradhatnék még két-három évet, innen is vonulhatnék vissza, de a dolgok időközben megváltoztak” – hangsúlyozta Beckham, aki csupán egyetlen trófeát, a spanyol Szuperkupát tudta megnyerni a királyi klubbal, még érkezésekor, 2003-ban.

A Real Madrid négy év után ismét bajnok lesz, ha a vasárnapi zárófordulóban legyőzi a Real Mallorcát. Az első helyre még pályázó Barcelona a Gimnastic otthonába látogat, míg a Sevilla fogadja a Villarrealt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik