Élet-Stílus

Vodafone: vezetékes és mobil

2006. november 6-ától a Vodafone új alternatívát kínál a vezetékes ügyfelekne. A szolgáltató „Otthon” névre keresztelt megoldása segítségével mostantól akár egy készüléken is bonyolíthatóak a vezetékes és a mobil hanghívások.

A Vodafone Németországban és Olaszországban már sikerrel vezette be a vezetékes telefonnak alternatívát nyújtó szolgáltatását. A november 6.-án induló Vodafone Otthon szolgáltatatás három különböző csomagban kínált kombinált – vezetékes és mobil – lakossági megoldásai az ország egész területén elérhetőek lesznek.

A Vodafone Otthon Classic, a korábbi Házimobil szolgáltatás továbbfejlesztett változata. Használatával az ügyfél bruttó 1800 forintos havidíj mellett használhatja otthonában a vezetékes számát. Erről éjjel-nappal 6,9 forintos percdíjjal hívhat minden magyarországi vezetékes előfizetőt.

A Vodafone Otthon 2in1 ötvözi a vezetékes telefon és a mobil szolgáltatásokat: a lakossági előfizetéshez megrendelhető opcióval az előfizető otthonról ugyancsak 6,9 forintos egységes, kedvezményes áron hívhat vezetékes számokat, míg otthonán kívül meglévő mobil tarifája kedvező díjait élvezheti.

A Vodafone 450 opció azoknak hasznos, akik sokat beszélnek otthonról vezetékes irányban, mert a csomag 450 lebeszélhető percet tartalmaz. Ez az opció a Vodafone Otthon Classic, vagy a Vodafone Otthon 2in1 mellé rendelhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik