Élet-Stílus

Eriksson: abszolút megérdemelt győzelmet arattunk

Edzőnyilatkozatok az angol-trinidadi meccs utánról. Eriksson örül Rooney visszatérésének, megérdemelt sikerről beszél.

Rengeteg helyzetünk volt, abszolút megérdemeltük a győzelmet. Mindkét gólunk kiváló volt. Annak ellenére, hogy nem lőtt gólt nagyon boldog vagyok Wayne Roney teljesítményével, örülök, hogy újra a pályán lehetett. Persze, hogy nem 100 százalékos, de ennyi kiesés után mit várhat az ember? Most már ideje a svédek elleni meccsre koncentrálni, régóta nem győztük le őket ” – mondta a mérkőzés után Sven-Goran Eriksson, a britek svéd trénere.


Erikkson szép szavakkal méltatta a mérkőzés után riválisát és annak holland edzőjét is, valamint megjegyezte, hogy nagyon nehezükre esett 8-9 védekező játékos ellen támadni.


„Természetesen csalódottak vagyunk, de én rendkívül büszke a játékosaimra. Bátran és szenvedélyesen játszottak. Egyedül ez az a módszer, ahogy játszani tudunk.” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Leo Beenhakker, a trinidadi csapat holland edzője.


„Ha bár mindent megtettünk a pontszerzésért, végül is kijött a különbség a két csapat között. Anglia megérdemelten nyert, sok sikert kívánok nekik” – mondta sportszerűen az idős tréner.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik