Belföld

Kitálalt Mészáros Lőrincről a kormányhivatal főigazgatója

Kiderült: szerénysége tiltja, hogy önmagát előtérbe tolja, ellenfelei viszont agyonhallgatják szociális érzékenységét.

Ki is az a Mészáros Lőrinc?

– teszi fel a kérdést Petrin László volt felcsúti jegyző, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, aki nehezen viseli az igazságtalanságot, ezért cikkben mutatja be, ki az az ember, akit „a baloldali kampányban ország-világ előtt kötéllel és/vagy börtönnel fenyegetnek”.

Egyetlen bűne, hogy Felcsút polgármestere, illetve földije Orbán Viktornak

– állapítja meg a tisztviselő.

A legfontosabb mondatok:

  • Nem az állami vagyon lebontásával, nem rabló privatizációval szerezte meg első millióit, hanem szorgalmával és kétkezi munkájával, ellentétbe a Zuschlag-féle fehérgalléros bűnözőkkel.
  • Nem él hivalkodóan, nem visel milliós értékű karórát, mint Kóka János annak idején, és helikopterre sem vágyik.
  • Családi háza nem kacsalábon forgó kastély, nem luxus negyedben lakik, és Gyurcsánnyal ellentétben erőszakkal sem lehetne másoktól elkonfiskált “apró” villába költöztetni.
  • Vagyona és vállalkozása akkor is növekedett, amikor a nyolc évig tartó balliberális kormányzati ámokfutás alatt a hivatalos szervek és az adóhatóság mindent elkövettek, hogy ellehetetlenítsék.
  • Mint a település volt jegyzője, tudom, szerénysége tiltja, hogy önmagát előtérbe tolja, és önmagának reklámot csináljon, irigyei, ellenfelei viszont szeretik agyonhallgatni szociális érzékenységét.
  • Jegyzőként nemegyszer voltam annak is tanúja, hogy a fogadóóráján a hozzá forduló bajban lévőket a saját vagyonából segítette ki.
  • Az mára már megszokottá vált, hogy évről évre a téli időszakban több száz mázsa tűzifát oszt szét a rászorulók között, több tonna burgonyát juttat a nehéz sorban élőknek. A település közintézményeinek a felújítása is a nevéhez fűződik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik