Belföld

20 éves fiú halt meg a frontális karambolban – szemtanúkat keresnek

Szemtanúkat keres a rendőrség egy a napokban, a 354-esen történt halálos baleset kapcsán. A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat egy piros Volkswagennel Bocskaikert felől Debrecen irányába haladt szombaton kora délután, amikor – az 5-ös kilométernél – ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan összeütközött a szemből érkező Forddal.

A rendőrség csütörtökön közölte, a karambolban egy 20 éves fiú vesztette életét. A balesetben a másik sofőr és a két kocsi egy-egy utasa pedig megsérült, mindhárman súlyosan.

A tragédia helyszínén felvétel készült:

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik