Belföld

Szexuálisan kínozhattak többen egy hevesi kisfiút

Egy tíz év körüli fiút bántalmaztak szexuálisan többen vasárnap Kerecsenden. Az esetről egy olvasó beszélt a heol.hu-nak. Azt mondta, tudomása szerint a három tinédzser kínozta a fiút fadarabbal vagy dobverővel. Közölte, a településre négy rendőrautó érkezett, és megjelent két nyomozó is.

A lap szerint egy tíz év körüli gyermeket bántalmazott három utcabeli fiú. A támadókat előállították, a gyerek pedig kórházba került.

A rendőrség az eset kapcsán azt közölte, valóban érkezett vasárnap a rendőrségre bejelentés, miszerint egy kerecsendi lakásban három fiatalkorú fiú bántalmazott egy negyedik gyermekkorú fiút. A három fiatalkorút előállították a rendőrségre, őrizetbe vették őket,  személyi szabadság megsértése miatt indult eljárás ellenük.

Hétfőn a Szegedi Törvényszék számolt be hasonlóan brutális bűncselekményről. Eszerint egy szegedi albérletben egy fiút lakótársai bezárták, ugráltatták és kínozták. A gyanú szerint cigarettát nyomtak el az arcán, a testén és a nemi szervén, ütötték bottal, ököllel és fakanállal. Kényszerítették, hogy megegye a saját vérével szennyezett papírzsebkendőt és a székletét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik