Belföld

Gyilkosság Budapesten: Ausztrál állampolgár után nyomoznak

24.hu
24.hu

2016. 03. 28. 13:18

Korábban a témában:

Holttestet találtak hétfőn a főváros VI. kerületében – értesült a 24.hu. A rendőrök az Ó utcában helyszínelnek, egy első emeleti lakásban. Úgy tudjuk, felmerült az idegenkezűség is.

Fotó: 24.hu

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget. Közölték: Holtan találtak egy embert a főváros VI. kerületében, egy Ó utcai házban hétfőn, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Fotó: 24.hu

A tájékoztatás szerint egy ausztrál állampolgárral szemben indítottak eljárást. A bántalmazás és a halál közötti összefüggést szakértők bevonásával vizsgálja a BRFK.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Hollókő, 2016. március 27.
Népviseletbe öltözött fiatalok locsolkodnak Hollókő ófalujában 2016. március 27-én.
MTI Fotó: Komka PéterSzép ruhák, mise, fröcskölés - íme Az Igazi Magyar Húsvét!
Idomeni, 2016. március 27. 
"Gratulálunk a keresztény embereknek. Boldog húsvétot!!!" feliratú plakátot emel a magasba egy férfi a görög rohamrendőrök sorfala előtt a macedón határ mellett fekvő Idomeni görög falu közelében lévő migránstáborban, amelynek lakói a határ megnyitását követelik 2016. március 27-én. Ezrek rekedtek a határ görög oldalán, mert Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia lezárta határait a bevándorlók előtt. (MTI/AP/Darko Vojinovic)Orbán Viktor elégedett vigyora vagyok: menekültes locsolóverssel támad a megyei lap!