Tudomány

Lefejezte sógornőjét, mert gonosz boszorkánynak hitte

Körözést adott ki az indiai rendőrség egy férfi ellen, aki egy sarlószerű kerti szerszámmal levágta sógornője fejét, mert azt gondolta, a nő boszorkány – jelentette a Times of India. Az Utter Prades állam egyik kis falujában élő férfi a beszámolók szerint azt gondolta, testvére a nő gonosz varázslatai miatt halt meg. És azért ölte meg, mert szerinte újabb átkokra készült.

A helyi rendőrség előzetes vizsgálata szerint a csak Uttam néven azonosított gyanúsított azzal vádolta meg az áldozatot, hogy megátkozott amulettet kötözött egy, a házuk előtt álló fára, és testvére amiatt halt meg még február ötödikén. Szemtanúk elmondása szerint csütörtökön egy újabb amulett jelent meg ugyanazon a fán.

Uttam ezt látva felelőségre vonta sógornőjét, azzal vádolva meg őt, hogy egy újabb családtagját akarja megölni gonosz mágiájával. Majd miután tagadta, hogy erre készülne, a férfi felkapta a sarlószerű szerszámot, és nekiesett a nőnek, több mint 15-ször sújtva le rá a fegyverrel, és a brutális támadás közben levágta a fejét. Majd elmenekült a helyszínről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik