Belföld

Megbánta tettét a menekülteket gáncsoló operatőrnő

Őszintén sajnálom a történteket – áll a migránsokat gáncsoló, megrúgó operatőr, László Petra az mno.hu-nak elküldött levelében. Az N1TV egykori munkatársa saját bevallása szerint gyakorlatilag sokkos állapotban van attól, amit csinált és attól, amit csináltak vele.

“Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam”

– magyarázza a történteket László Petra, aki egy gyermekkel menekülő férfit gáncsolt el és egy kislány felé is rúgó mozdulatott tett.

Az N1TV egykori operítőre arra hivatkozik: pánikba esett, ilyenkor pedig nehéz jó döntéseket hozni.

“Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem”

– áll a levélben, amelyben állítja: tettét őszintén megbánta.

“Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzetben hozott egy rossz döntést”

– magyarázza László Petra, aki úgy érzi nem szolgált rá az ellene folyó “politikai boszorkányüldözésre”, mocskolódó, néha halálos fenyegetésekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik