Belföld

Schiffer: Beperlem Készt és az összes trollt! Trógerség! Elmennek a büdös k…

Finisben a veszprémi választás, hamarosan zárnak a szavazókörök, feszülnek az idegek. Koradélután a Fidesszel való összejátszással vádolta meg az LMP vezetőjét a balos jelölt, Kész Zoltán. Az ingerült Schiffer Andrást telefonon értük el.

Reagálna pár mondattal Kész vádjára?

Reagálok. Bepereljük és fel is jelentjük Kész Zoltánt és az összes trollt. Ezt nyugodtan megírhatja. A mostani húzásuk megkoronázta az egész aljasságot, amit az elmúlt négy hónapban műveltek. Mi a lehető legolcsóbb szálláson, a Csendes Hostelben rendeztük be a főhadiszállásunkat, ami körülbelül ötven méterre van attól a SéfKrajcár Étteremtől, ami egy menza jellegű, önkiszolgáló étterem, tíz napja ott esznek az LMP-sek. Fideszest nemcsak a menzán, hanem az egész városban nem láttunk egészen tegnapig. Ma ott voltak LMP-s csoportok és rengeteg újságíró, le is álltam velük beszélni. A fotón felismerhetően az LMP-s Király Zolival beszélgetek, ő az az ősz hajú háttal, meg újbudai aktivistáink vannak az asztalnál. Hogy kik voltak még ott vadidegen alakok az étteremben, honnét tudjam?!

Oké, ezt fogom leírni.

Várjon! Itt van egy baromi olcsó nomád szállás, én magam is itt laktam! Két hete befizettük az egész csapatot az étterembe! Hát elmennek a büdös k…

Jaj! Ezt ugye nem szó szerint nyilatkozza?

Írja körül, kérem. Ez az egész aljas húzás jellemző az egész Kész-kampányra, meg a DK-ra és az összes támogató szervezetre. Ezt tudom mondani. Annyira demokraták, hogy nem tudják elviselni az ellenfelet a pályán.

Mivel aljaskodtak?

Ajánlom az oldalamat, most írtam ki pár dolgot. És annyit még: én az utóbbi öt évben soha senki ellen nem indítottam pert, sőt életemben nem indítottam pert, ügyvéd voltam, viszont ezt most a lehető legkeményebben meg fogjuk torolni. Ja, és még egy. Azt is terjesztik, hogy minket a Kubatovék szállítottak kocsikkal. Na, bármikor meg tudom mondani önnek annak a három-négy gépjárműnek a rendszámát, ami egytől egyig LMP-seké, nem az enyém, mert nekem nincs kocsim, hanem az LMP-s pártigazgatóé, a pénzügyi vezetőé és még két-három emberé. Ez konkrét rágalmazás!

Fotó: Neményi Márton/Hír24

Világos.

Azért csodálkozom, mert a suttogó propagandában megszoktam az ilyet, de az sejtetés szokott lenni, és nem tényállítás. Olyanra soha senki nem vette a bátorságot, hogy ezt névvel bevállalja. Trógerség! Ezt a csávót, Készt, nem ismerem, az irományain kívül fogalmam sincs, milyen ember, a kampányfőnökéről, Somogyi Zoltánról viszont van fogalmam.

Ő milyen ember?

Hagyjuk. Nem akarom, hogy minket meg ő pereljen be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik