Belföld

Kalapács lendítéssel fenyítette be a felbőszült taxis a neki bemutató biciklist

BpiAutósok.hu
BpiAutósok.hu

Kalapáccsal a kezében várta be a biciklist egy taxi sofőrje Budapesten, számolt be a bpiautosok.hu egyik olvasója, akinek a fedélzeti kamerája rögzítette az eseménysort.

A biciklis elmondása szerint a Városliget felé tekert, és épp megállt a Lőcsei utca kereszteződésénél, hogy átengedjen egy anyát és két gyerekét a gyalogosátkelőn, amikor a taxis lassítás nélkül elhaladt mellette, annak ellenére, hogy ő a kezével jelezte neki, hogy lassítson.

Utána kiabáltam, hogy »mégis mi a faszomat csinálsz?«, majd miután a gyalogosok elhaladtak előttem, elindultam, hátha meg tudom érdeklődni mit nézett, de sajnos éppen akkor lett szabad jelzéskép a forgalmi jelzőlámpán, amikor odaértem, így csak vélhetően tükörből láthatta, hogy nem tetszésem a jobb kezem középső ujjával jeleztem. Ezután tovább haladtunk az Amerikai út felé, ahol ő már »szeretettel« várt engem, egy kalapács lendítés kíséretében. Amikor láttam mit csinál, fékeztem és rákiabáltam

– írta a biciklis, akit a beszámolója szerint bocsánatkérésre akart rávenni a kalapács elővételével az ingerült sofőr. Ennek a biciklis vonakodva ugyan, de eleget tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik