Belföld

Élő adásban nevették ki Herényi merevedését

Szedi is, nemcsak forgalmazza azokat a teljesítményfokozókat az MDF volt elnöke, aminek a mellékhatása a potencianövelés. Kálmán Olga nem bírta nevetés nélkül.

Korábbi miniszterek és pártelnökök is az MLM világában találták meg a boldogulásukat, írtuk nemrég. Közülük az egyik legboldogabb Herényi Károly, az MDF volt elnöke, aki büszkén nyilatkozta a Hír24-nek, hogy ügynök. Később pedig az ATV Egyenes Beszédben vallott jelenlegi munkájáról Herényi mellett Lamperth Mónika, az MSZP korábbi belügyminisztere is.

Az elmúlt évek legszürreálisabb beszélgetése zajlik le a stúdióban. „Szuperélelmiszerek” – ezekkel kereskednek az egykori politikusok, és nagyon jól érzik magukat. Lamperth sokat fogyott, árulja el büszkén, megváltozott az élete, Herényi is majd kicsattan az egészségtől.

A mellékhatásokkal vigyázni kell

Egy korábbi SZDSZ-es államtitkár szervezte be az MDF-es Herényit, ő pedig a volt MSZP-s Lamperthet. Ez ám a nagykoalíció, ilyet még a parlamentben sem láttunk.

„Ebben a rendszerben az jár jól, aki sokat dolgozik” – mondja Herényi, aki hozzáteszi, neki jó a nyugdíja, nem azért csinálja, meg egyébként sem akar Orbán tenyeréből enni.

Potencianövelő vagy sem?

A legnagyobb kérdés azonban mégis az, hogy korábbi miniszterek, államtitkárok és pártvezérek árulnak-e potencianövelőket. Kálmán Olga sem tudja megkerülni a kérdést. Ezek teljesítményfokozók, állítja Herényi, a mellékhatásuk pedig lehet a potencia megnövekedése.

„Én, amikor konditerembe megyek, előtte állandóan ezt használom. Ez egy kitűnő dolog” – vallja be Dávid Ibolya egykori jobb keze.

Itt nem bírja tovább Kálmán Olga, „ssak úgy nagyon nehéz lehet sportolni”, elképzelte a vágyfokozott Herényit. De „nem akkor jelentkezik” a hatás a politikus szerint.

Szürreális az egész, mondtuk már. Csak az szembetűnő, hogy amíg Herényi poénra veszi az egészet, jót mosolyog minden kérdésen és nagy kedvvel válaszol is mindig, addig Lamperth Mónika feszeng, neki azért kicsit kínos ez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik