Belföld

Számítógép rászoruló családoknak

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány felzárkoztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén 2013-ban is ötven rászoruló családban élő, 10-14 év közötti gyerek kap komplett -használt, de még használható- számítógépet.

Az ingyenes számítógépekre jelentkezhet minden olyan 10-14 év közötti gyermek a tanára által, akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga a 4-est eléri, otthonában nincs használható számítógép.

A pályázó gyermek osztályfőnökének az a feladata, hogy egységes szerkezetbe foglaltan a szülői nyilatkozatot és a gyermek tanulmányi eredményét bemutató bizonyítványt és be kell küldenie az alapítvány címére.

A félévi vagy az év végi bizonyítvány beküldésével lehet is pályázni A 2013-as “Számítógép Álom” programban. Egy pályázathoz elég csak az egyik bizonyítvány másolatát elküldeni. Egy évben, egy diák csak egy alkalommal vehet részt az adományozó programban.

A támogatásban részesített gyermek gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át. Az adományozott gépeket a támogatottak harmadik fél számára tovább nem adhatják.

A támogatói programra a jelentkezési határidő: 2013. július 4., csütörtök, a gépek kiosztása 2013. október végéig történik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik