Belföld

Józanodik a rendőrgázoló?

Elvonási tünetei vannak az apátvalvi ámokfutónak, aki információnk szerint még az őt kihallgatni akarókra is rátámadt.

Ahogy arról akkor beszámoltunk: az apátvalvi száguldozó terepjárós konvoj elejét vezető osztrák sofőr, miután halálra gázolta az ámokfutást megfékezni akaró Kenéz Imrét, társára is rátámadt, és csak több lövéssel tudták őt megállítani a rendőrök. A Szeged24 hatósági forrásból származó információja szerint a hummeres még az őt kihallgatni akarókra  is rátámadt.

Mint az ismert: a jelenleg a tököli rabkórházban fekvő Thomas B. vérében ópiát- és morfium származékot találtak. A Blikk úgy értesült, hogy a hummeres most nem csupán lőtt sérüléseinek fájdalmával, de drogelvonási tünetekkel is küzd.

A lap szerint az ügyészek a kórházban a napokban újra megkísérlik a rendőrgyilkos kihallgatását. Az emberölésen kívül még két bűncselekménnyel is meggyanúsítják azért, mert a túlélő motoros járőrt le akartja szorítani az útról, és ámokfutása után kést rántott a rendőrre és egy civilre.

A hummeres tettéért itthon akár tényleges életfogytiglant is kaphat, ám ha nem itt kell letöltenie büntetését, hanem kiadják Ausztriának, akkor az ottani törvények értelmében 15-20 év múlva szabadulhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik