Üzleti tippek

A TV2 kivált

A TV2 2007. március 1-jei hatállyal kivált a Ringier Online Sales House-ból és a közeljövőben maga értékesíti online felületeit.

Jelentős változások elé néz a közeljövőben a TV2 internetes portálja. Ennek első lépéseként a tv2.hu kivált a Ringier Online Sales House-ból, így a csatorna az online felületeinek értékesítését 2007. március 1-jétől házon belül intézi – tudatta lapunkkal a tévétársaság.

„Erre a lépésre azért volt szükség, mert úgy gondoljuk, hogy a 2005-ben létrehozott Brand Care keretében hatékonyabban tudjuk ajánlani az innovációt szem előtt tartó hirdetőinknek a csatorna online felületeit, így a piacon egyedülállónak számító TV2 WebCastot is” – mondta Fülöp Tamás, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média vezetője.

A változások következő lépése a szakember szerint az oldal teljes (arculati, strukturális) megújulása lesz, melynek bizonyos elemeit már most is láthatja az internetező közönség, de az igazán nagy jelentőségű fejlesztéseket március közepétől próbálhatják ki a TV2.hu látogatói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik